Nu längtar jag till fjälls

Den obotliga längtan kommer till känns i en storstads gråa brus..

IMG_6367Kokkaffe över öppen eldIMG_6477Jag kan inte erkänna mig en träningstjej som går på gym, men naturträning är definitivt härligt

IMG_6788

En mer ekologisk middag än den här harren blir svårfångat. Jag förespråkar inte en vegetarisk kost då jag anser att jagad vilt i kombination med odling är den mest ekologiska och gynnsamma kosthållningen. Man tar och ger till naturen i ett kretslopp. Må hända att jag är en djurvän ut i fingerspetsarna men det är jag i relation till min respekt av djur och natur i ett kretslopp.

IMG_6431

Jag var fiffig i somras och kom på att istället för att släpa upp muurikkan på fjället så tog vi det minsta gjutjärnet. Blir enklare om man är få på turen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s