Egengjort växthus

on

I Djupfors hittade jag massvis med gamla fönster som stod och samlade damm i ladan. Jag kom på en enkel konstruktion till ett litet växthus som jag tänkte dela med mig av:

Jag tog fram 2 fönster som var hyfsat fräscha utan sprickor i glasen Sedan hittade jag en vinkel som passadePå ovansidan placerade jag en bräda i passande storlek och spikade fastTill sidorna sågade jag till brädor till vardera sida som sedan spikades fastSedan slipade jag och tvättade min nya konstruktion och strök sedan på 2 lager med vit färg.

Jag hann inte ställa ut den innan ovädret kom över byn, men nästa sommar ska den fram med ett par fina gamla krukor i gammal mässing som jag även hittade bortglömda i ladan ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s